D I J E T E
SERBIAN TRADITION HOME SVE U VEZI HRANE... ZA RADOZNALE PISITE NAM... MOLIM VAS! ODGOVORI NA VASA PISMA SLICNO NA NETU...
DIJETE - odaberite pravu...
PROTEINSKA DIJETA

"Odusevljena sam Vasom Web prezentacijom i uspesno primenjujem sve sto sam tu nasla. Naravno to se pomalo i odrazilo na moju kilazu, ali to je tako normalno kad je svaki recept fenomenalan. Zato Vam saljem jedan predlog za rubriku DIJETE. Ova dijeta nije bas mnogo zdrava ali nije je lose primeniti jednom, dva puta godisnje zbog prociscavanja organizma, ali nikako vise i ne duze od 21 dan po tretmanu. Ja sam za jedan tretman skinula oko 6kg i prezadovoljna sam."


PROTEINSKA DIJETA

Ovom dijetom se isključuje unos ugljenih hidrata i sećera u organizam čime se omogućava topljenje masnih naslaga. Pomoću nje nećete biti gladni, ne morate da jedete tri puta na dan, ne morate mnogo i naporno da vežbate (to ne znači uopšte, već je dovoljna lagana fizička aktivnost, šetnja na primer.) Sa dijetom treba da počnete u ponedeljak. U prvih šest dana trebalo bi da gubite kilogram svaki dan. Moram da Vas upozorim da ako samo jedan put prekršite pravilo dijete ceo proces se zaustavlja i kao da nista niste radili.
Jednostavno od dozvoljenioh namirnica jedite sve kad hoćete i koliko hoćete, ali nedozvoljene ne smete uzeti NI MALO!!!!!!!!!!

ZABRANJENO!!!!
Hleb, krompir, brašno, pirinač, sočivo, grašak, pasulj, prezle, pohovano meso ili povrće, kukuruz, boranija, lešnik i ostale grickalice tog tipa, viršle, ni jedna vrsta mlečnih proizvoda (mleko, pavlaka, jogurt, sir, sladoled, puding).

HRANA KOJU MOŽETE JESTI
Junetina, piletina, teletina, svinjetina, guska, patka, sve vrste iznutrica, divljač, sve vrste suhomesnatog osim viršli i narezaka, čak i čvarci su dozvoljeni ako mozete da ih jedete bez hleba. Sve vrste ribe: morska, rečna, sardine, tuna Sve vrste salate. Jaja na sve načine. Sve vrste začina. Sve vrste povrća. Od pića možte piti mineralnu vodu, tonik, vodu, kafu i sve vrste čaja ali sve bez sećera. Obavezno koristite natren ili neki drugi vestački zasladjivač.

V A Ž N O !!!!!!!!!!!!
Da bi nadoknadili potrebu za hranom koju ovom dijetom ne smemo unositi obavezno unosite sledeće vitamine u vidu šumećih tableta: vitamin C - jedna tableta dnevno vitamin E - jedna tableta dnevno kalcijum, magnezijum, zink - 1 tableta dnevno.

Gledajte da pijtete što više limunade(pet, šest dnevno) i generalno minimum 2 litre tečnosti, jer to ubrzava topljenje masti.

S R E Ć N O
POCETNA STRANA
Ako želite da odštampate recepte, kliknite desnim tasterom miša na tekst recepta i odaberite opciju
PRINT / ŠTAMPAJ.


SVE ŠTO ŽELITE DA PITATE U VEZI DIJETA
PITAJTE OVDE!!!


SAVETI NUTRICIONISTE
sledeće strane:
1    2    3    4    5    6    7